Nyheder

JUNI 2021: Revideret indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling: Astma-Allergi Foreningen indkalder til online generalforsamling:

Onsdag d. 30. juni kl. 14.30. Dagsorden ifølge vedtægterne. Tilmelding, senest 21.juni til 6617 4429/ 4063 3552/ info@astma-fyn.dk

Indkaldelse til generalforsamling: Astma-Allergi Foreningens Oplysningskreds indkalder til online generalforsamling:

Onsdag den 30. juni kl.15.15. Dagsorden ifølge vedtægterne. Tilmelding, senest 21.juni til 6617 4429/ 4063 3552/ info@astma-fyn.dk

FEBRUAR 2021: For dig med MCS – nyt prøvehold hvor du kan træne din vejrtrækning.

“Fra luft til liv” er et online træningstilbud, til dig med MCS. Her vil vi træne dit nervesystem og stressniveau via forskellige vejrtrækningsøvelser. Vores underviser har speciale i vejrtrækningsteknikker.

pexels-photo-4031867.jpeg

JANUAR 2021: Alle aktiviteter pauses frem til d. 7. februar 2021, grundet corona-restriktioner.

Vi må sætte alle hold på pause, undtaget teletræning, frem til d. 17. januar 2021, efter nye restriktioner for corona på hele Fyn.

NOVEMBER 2020: Vi tilbyder nu gåture for dig med KOL i Assens og Glamsbjerg.

Assens Kommune og aftenskolen AOK er indgået i et samarbejde om at tilbyde aktiviteter til KOL-ramte borgere i Assens og Glamsbjerg. Grundet restriktioner for coronavirus mødes vi udendørs til en gåtur og vil, når forholdene for corona tillader det, også byde på en kop kaffe.

Tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig HER.

NOVEMBER 2020: Indbydelse Generalforsamling 2020.

Astma-Allergi Foreningen og Astma-Allergiforeningens Oplysningskreds indkalder til forsinket generalforsamling: Lørdag den 28. november. Læs mere her.

SEPTEMBER 2020: GÅTURE OG EN IS FOR PERSONER MED KOL

Aftenskolen AOK har arrangeret gåture for personer med KOL i Odense, hvor vi mødtes ved Skovsøen for en lille is og en gåtur om søen. Da vi oplever forskellige restriktioner ift. corona uge for uge, er det ikke altid vi kan mødes og træne sammen i de lokaler vi plejer. I stedet tilbyder vi at vi kan mødes i det fri og nyde lidt hyggeligt samvær.

AUGUST 2020: Bevilling fra Kulturministeriet

Astma-Allergi Foreningens Oplysningskreds har modtaget en bevilling på kr. 630.000 til projekt “Tilbage til Livet”. Projektet skal støtte op om foreningens nuværende tilbud til borgere med lungesygdom, som har været isoleret og måtte undvære træning og socialt samvær under udbruddet af Covid-19. Det er særligt midlerne til IT udstyr for online træning, hyppigere rengøring samt ekstra kørsel der gør en stor forskel. Det er vigtigt for borgere med lungesygdomme som fx. KOL, fortsat at kunne mødes og være sociale på trods af Covid-19. Projekt “Tilbage til Livet” begynder efter sommerferien 2020. 

JULI 2020: Udendørstræning

Vores deltagere i Skt. Klemens har mødtes udenfor til træning i det fri, for at gøre træningen så sikker som mulig. AOK håber på at flere hold kan mødes udendørs de næste par uger. Det er vigtigt både socialt og fysisk, især efter en så lang isolation. Vi holder god afstand og passer på hinanden.

DECEMBER 2019: Handicapprisen 2019

Formanden for Astma-Allergi Foreningen fik i december måned 2019 overrakt Handicapprisen fra Odense Kommune, grundet det store arbejde foreningen gør for personer med KOL. Vi er stolte over denne tilkendegivelse og siger tillykke til foreningens formand Ine Møller Hansen. Du kan læse mere om prisen her.

Ensomme Gamles Værn – bevilling på kr. 100.000

Astma-Allergi Foreningen takker for en flot bevilling fra Ensomme Gamles Værn på kr. 100.000 til projekt “Luft & Liv” i 2018. Formålet med projektet “Luft og Liv” er at oprette netværksgrupper for mennesker, hvis sociale liv er ødelagt af svære kroniske lungelidelser – herunder KOL. Læs mere om bevillingen her.