Online træning

yellow leaf

Vores undervisere er alle erfarne indenfor KOL træning og dygtige til at tilrettelægge træningen efter dit aktivitetsniveau.

Vi tilbyder skærmtræning, enten via udlånt tablet/skærm eller via din egen skærm.

Lån en skærm af os eller træn via egen skærm

Skærmtræning – bevægelsestræning eller vejrtrækning:

Vi har både større skærme og mindre tablets, som vi udlåner til træning, eller du kan logge på via din egen skærm. Her træner vi fysisk træning på mindre hold, hvor vi tager hensyn til dit niveau. Alt foregår igennem skærm og du behøver derfor ikke møde op til træning.

Videoer om KOL træning

Video om KOL: vi har nogle gode træningsvideoer til dig, som vil træne lidt i det små, hjemmefra i stuen. Her kan du enten vedligeholde din træning når du har tid og lyst, eller bruge dem til inspiration til hvad vi kan tilbyde dig af træning.

MCS og vejrtrækning

MCS – online vejrtrækningsteknik: pilotprojekt for dig med MCS. Kan du få mere ud af din vejrtrækning og dermed et bedre velbefindende? Vi søger lige nu testpersoner til en mindre gruppe, hvor vi træner vejrtrækning online.


Aftenskolen AOK tilbyder relevant og struktureret træning for dig med KOL. Vi tager hensyn til dit aktivitetsniveau og du kan enten vælge at træne på fysiske hold eller online.

I samarbejde med Astma-Allergi Foreningen


Ring og hør nærmere om vores ledige hold