KOL teletræning – Odense

Tilmeld dig det ønskede hold nemt onlinevælg hel sæson eller tilmeld dig løbende. Vælg ugedag, pris og sted og klik på “tilmeld”.

Kom i gang med at træne hjemme i din stue!

Når man har en kronisk lungesygdom, er man tilbøjelig til at nedsætte det tidligere fysiske aktivitetsniveau – ofte på grund af frygten for åndenød. Derfor svinder konditionen, muskelkraften og udholdenheden.

Vi installerer en trykfølsom skærm hos dig med et brugervenligt system som kan tilgås enkelt og nemt, og som har store brugervenlige knapper til den daglige brug og navigation. Ingen mus, tastatur eller modem.

Den store 21″ skærm eller en hvilken som helst tablet modtager opkald fra instruktøren, ligesom der kan tilgås videoer, informations materialer og hjælp via skærmfølsomme skærm – enten i form af en “all-in-one” computer eller hvilken som helst tablet.

Herudover er der mulighed for kontakt til andre brugere, gratis trænings-videoer, videoer med tema KOL, streaming video af sociale arrangementer som KOL-kor, foredrag, ud-af-huset-besøg m.m.. Så der er der også en stor social parameter med indbygget netværk i systemet.

Tirsdag

KOL teletræning
Tirsdage kl. 12.30-13.15
Hold

Pris: 440 kr / 22 gange. Løbende tilmelding mulig (reg. pris).
Sted: hjemmefra via skærm
Underviser: Lena Ellegaard

Torsdag

KOL teletræning
Torsdage kl. 14.00-14.45
Hold

Pris: 440 kr / 22 gange. Løbende tilmelding mulig (reg. pris).
Sted: hjemmefra via skærm
Underviser: Line Mogensen

%d bloggers like this: